Tibeti Hangmasszázs

A hangmasszázs hatékony relaxációt, meditációt segítő technika. Alkalmazása során kialakul a mély ellazultság, az ún. alfa állapot. Megvalósul az elengedés, mely a hangmasszázs központi fogalma.
       A hang megszólítja az emberben rejlő ősbizalmat.
       A hangmasszázs alapját a hangok hatásáról szóló ősrégi ismeretek alkotják, ahogyan azt már többek között Indiában a Védikus orvoslásban már 5000 évvel ezelőtt alkalmazták.
       A keleti elképzelés szerint az ember hangból keletkezett, tehát maga is hang.
       Ha az ember környezetével és saját magával összhangban, harmóniában van, vagyis nyugalomban van, akkor erősnek érzi magát, életét szabadon, önállóan alakíthatja, boldognak érzi magát és egészséges.
       A hangmasszázs során oldódik a stressz, felerősödik szervezetünk öngyógyító képessége, erősödik a belső harmónia, a belső nyugalom. A kreativitás és az alkotó erő új impulzusokat kap.
       Ha kíváncsi vagy, akkor (www.hangtalak.hu) egy bemutató sorozat alkalmával megismerkedhetsz hangtálakkal, történetükkel, élettani hatásukkal és a kezelési technikákkal. Megtapasztalhatod a Tibeti Hangtálak és Gongok kellemes ellazító rezgését, megnyugtató zengését, egyszerű szépségét, és ami a legfontosabb kézbe veheted, megszólaltathatod a tálakat, és a csengőket. A bemutatók alkalmával lehetőséged lesz saját élmény szerezésére, ellazulásra, befelé figyelésre.

A hangtálak használatában számos lehetőség rejlik:

 • A tálak oldják az izomgörcsöket, fájdalmakat, energiablokkokat, javítják a közérzetet, mélyebb légzést és ezáltal belső nyugalmat eredményeznek.
 • Harmonizálnak és ellazítanak, fájdalomcsillapító hatásukkal gyógyulási folyamatokat támogatnak.
 • Minden egyes sejt lágy hangmasszázst (sejtmasszázst) él át, és így visszatalál az ő eredeti rendjéhez.
 • A mély ellazultságban kialakul a hangmasszázs által egy új, pozitív és szabad testtudat.
 • A tálakkal kísérhetjük és erősíthetjük a meditációt, bármely felnőtt vagy gyermekcsoport együttlétét szebbé, harmonikusabbá varázsolhatjuk,
 • A hangtálakat zeneszerszámként is használhatjuk. A tibeti hangtálakon játszva sokszínű, felhangokban gazdag dallamok keletkeznek. Több tálat együttesen megszólaltatva pedig olyan összhangzatok születnek, amelyek harmonizálják a testet, a szellemet és a lelket, és kitárják a szívet. Ezek a hangzatok egyensúlyt teremtenek a két agyfélteke között is, és egészen a sejtek szintjéig tisztítják és vitalizálják a test energiáját.
 • A bemutatókon használt tálakat hagyományos módon, a Himalája lejtőin készítik 7 fém ötvözetéből, ősi elixír alapján. További info: www.hangtalak.hu

  A bemutatókat tartja: Krayné Faragó Zsuzsanna és Kray György, hangterapeuta
  Részvételi feltételek: Csak szakorvosi engedéllyel vehetsz részt a kezeléseken vagy bemutatón az alábbi esetekben: lázas állapot, szívritmus szabályzó használata, epilepsziára való hajlam, valamint a terhesség első három hónapja.

  Részvétel előzetes jelentkezéssel.
  Ruházat: Kényelmes öltözékben gyere, mert a földön, párnákon fogunk ülni, illetve matracokon feküdni.

         A hangmasszázzsal nem kezelünk betegségeket, hanem erősítjük az emberben levő egészséget. Nem irányul a problémák konkrét kezelésére, de gyakran feloldja azok okát.
         A hangmasszázs nem pótol semmilyen szakorvosi vagy más, szükséges terápiás kezelést. A testi és pszichés problémák kezelésére a szakorvos hivatott.

  _______________________________________________________________

  Created in 2010 - www.mosolysziget.com - All rights reserved
  vigologus@gmail.com --- Vigh Erzsébet --- (06-20 / 932-2844)